neljä annosta
valmistusaika 15 minuuttia
500 tuoreraviolia
6 suurta tomaattia
1 munakoiso
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 pieni pala tuoretta chilipaprikaa
2 - 3 rkl oliiviöljyä
1 dl valkoviiniä
suolaa ja pippuria
½ ruukkua tuoretta basilikaa
½ ruukkua tuoretta oreganoa (tai 1 ruukku jompaakumpaa)
1 dl raastettua parmesaanijuusto
mustapippuria
Viillä tomaatteihin rastit. Pane kiehuvaan veteen kahdeksi minuutiksi. Nosta tomaatit, huuhdo kylmän veden alla ja kuori.
Kuutioi munakoiso. Viipaloi valkosipulinkynnet ja hienonna sipuli. Poista chilipaprikasta siemenet ja hienonna. Kuullota munakoiso, sipuli, valkosipuli ja chili oliiviöljyssä. Lisää valkoviini. Murskaa tomaatit joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä viisi minuuttia (tai halutessasi kauemmin).
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää juuri ennen tarjoilua hienonnetut yrtit, raastettu parmesaani ja vastajauhettua mustapippuria.
Ehkä vähän kauemmin meni tehdä, mutta ei paljoa ja hyvää tuli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti